Kızılömerli Ortaokulu

Vizyon: Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimiz, aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Standartları yakalama yolunda demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun tüm olanaklarını okul toplumuna sunan, eğitim-öğretim etkinliklerinin yanında sosyal etkinliklere önem veren, bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.

Misyon: “Tüm öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine ve hayatlarını sürdürmelerine fırsat tanımak, onların 21. yüzyılın gelişen gereksinimlerine yanıt verebilecek eğitim ve öğretim ortamını yaratmak için VARIZ...”

Başarılar:

Saatler: 8.00-14.35
Isınma: SOBA
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Servis Bilgisi: Okulumuza ait 2 servis bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Voleybol,Futbol ve Masa Tenisi Müsabakaları
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda eTwinning,Teknofest,Tübitak 4006 Proje çalışmaları yapılmaktadır

WEB - https://sumbaskizilomerliortaokulu.meb.k12.tr

Adres - KIZILÖMERLİ KÖYÜ ALİŞANLI MEVKİİ ALİŞANLI KÜME EVLERİ NO: 56 SUMBAS / OSMANİYE

Yerleşim Yeri - KIZILÖMERLİ KÖYÜ SUMBAS OSMANİYE

Ulaşım OKULUMUZA ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER İÇİN SERVİSİMİZ BULUNMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 15 KM İL MERKEZİNE 57 KM UZAKLIKTADIR